Loading...
Accessoires2018-01-04T07:19:37+00:00

Accessoires

Ze worden niet voor niets de ‘finishing touch’ genoemd: met woonaccessoires maak je van jouw huis een thuis! Ze zijn belangrijk voor de sfeer en stijl van je interieur. Flowers & Miracles heeft voor ieder wat wils om je woning tot in de puntjes aan te kleden. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze accessoires cadeau te geven of te combineren met een mooi boeket!

Onze geurlijnen

Woodwick

Ben je op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid, dan zijn de geurkaarsen van Woodwick hier uitermate geschikt voor. Je bent ervan verzekerd dat je met deze kaarsen een uniek cadeau geeft. Geen reden voor een speciale gelegenheid dan kan je ze altijd nog jezelf cadeau geven! Flowers & Miracles is officieel verkooppunt van Woodwick.

Ashleigh & Burwood

De geur olielampen van Ashleigh & Burwood zijn een leuk cadeau om te geven of krijgen! Met de ruime keuze uit het assortiment is er altijd een fragance lamp die bij jouw interieur past. Flowers & Miracles is officieel verkooppunt van Ashleigh & Burwood.

Greenleaf

De geurzakjes en geurkaarsen van Greenleaf, zijn ideaal als je iemand wil verrassen met een klein cadeautje. De geuren van Greenleaf zijn met zorg samengesteld en hebben een leuk design. De geurzakjes geuren ruim een paar maanden, zet ze rechtop neer, schut ze af en toe en je hebt maandenlang een lekkere geur in je woning.