Zakelijk2018-01-04T08:50:42+00:00

Zakelijke bloem arrangementen

Laat je balie wekelijks opfleuren door een vers boeket van Flowers & Miracles of zet gemakkelijk en snel je werknemers bij een speciale gelegenheid in het zonnetje. Dit is allemaal mogelijk met een abonnement bij Flowers & Miracles. Wij bieden de abonnementen in diversen soorten en maten aan. Naast de bloem arrangementen hebben wij ook plant arrangementen om jouw bedrijf een frisse uitstraling te geven!

Zakelijke bloem arrangementen om jouw medewerkers in het zonnetje te zetten

Niet alleen voor particulieren maar ook voor jouw bedrijf, van welke omvang dan ook, kunnen wij alle bloemenwensen invullen.
Dagelijks ontstaan er bij ons frisse, creatieve, artistieke ideeën, echter ook gekke, grappige en kunstzinnige ideeën passeren bij ons de bloemenrevue.

Deze bloem arrangementen zijn geschikt voor wanneer je bijvoorbeeld regelmatig een bloemetje stuurt aan jouw medewerkers. Bijvoorbeeld wanneer iemand een nieuwe functie gaat bekleden, je hem/haar wil feliciteren met het betreden van een nieuwe woning of wanneer je een medewerker beterschap wil wensen. Genoeg redenen om te bedenken, waarom jij jouw medewerker in het zonnetje kan zetten door het geven van een bloemetje.

Bij Flowers & Miracles is niets te gek en wij denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wil je meer te weten komen over onze zakelijke bloem arrangementen? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar +31 (0)24 206 95 08 of mail naar info@flowersandmiracles.nl en binnen één werkdag nemen wij contact met je op.

Bloem arrangementen voor op de balie of receptie

Planten op kantoor dragen een steentje bij aan een gezond werk- en leefklimaat. Bloemen op kantoor geven niet alleen een professionele uitstraling van de entree van jouw bedrijf, maar geven de medewerkers ook een vrolijke en inspirerende duw in de rug. Dit allen te samen zorgt voor een betere communicatie, verstandhouding en uiteindelijk wellicht een verminderd percentage in het ziekteverzuim. Daarom bieden wij Flowers & Miracles de mogelijkheid om een bloem abonnement af te sluiten voor ieder denkbare situatie.

Zo kan je kiezen voor wekelijks verse en fleurige bloemen op de balie, in de wacht- of ontvangstruimte of in de vergaderruimtes. Dit kunnen behalve ook bloem- of boeket-arrangementen natuurlijk ook plant-arrangementen zijn. Wij stellen samen op basis van jouw wensen de arrangementen samen.

Wij bieden diversen abonnementen aan in verschillende soorten en maten. De boeket- en plant-arrangementen worden geleverd in
een leenvaas, pot of schaal. Uiteraard zijn deze Flowers & Miracles abonnementen ook leverbaar voor verjaardags-, jubileum- of welke andere
boeketten dan ook.

Benieuwd naar de mogelijkheden mail naar info@flowersandmiracles.nl of bel naar +31 (0)24 206 9508.